melendizcardak.com
Eylül 07, 2010, 01:26:51 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: www.melendizcardak.com
   Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 ... 9 10 [11]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Köyümüzün en büyük eksikleri nelerdir, neler yapılabilir bu doğrultuda?  (Okunma Sayısı 4265 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selim ciftci

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #120 : Mayıs 24, 2009, 05:40:49 ÖS »

Ben hayrı arkadasımıza katılıyorum azmı ozbekın fıkrını desteklıyorum ben uzerıme dusen neyse yaparım ve benım gıbı cok arkadas var dıye dusunuyorum bu konuda su bunu demıs bu bunu demıslere meydan vermemek lazım dıye dusunuyorum tesekurler
yokkan_makmuh

------Üye Bilgileri Çardaklı

Teşekkür Puanı: 3
Üye ID: 405

Kayıt tarihi Mart 12, 2009, 11:36:18 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #121 : Mayıs 26, 2009, 02:13:54 ÖS »

GÖN:(ALI YOKKAN) YOKKAN-MAKMUH   köyümüzün eksiklilerinden bir tanesi özellikle yazın oturulabilecek yeşil alanın az olması
ormanlarımızın haddidden fazla kesilmesi
bunlar düzeltilirse YEŞİL MELENDİZ OVASINA KAVUŞULUR.yani kısacası en büyük eksik yeşilliğe ve gereken değeri vermememiz......
yokkan_makmuh

Teşekkür Puanı: 3
Üye ID: 405

Kayıt tarihi Mart 12, 2009, 11:36:18 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #122 : Mayıs 26, 2009, 02:17:25 ÖS »

GÖN:..(ALI YOKKAN) YOKKAN_MAKMUH  köyümüzün 2. eksikliği iletişim kopukluğu .sorunların isteklerin ihtiyaçların ve çözüm önerilerini tam olarak anlaşılması için ve uygulanması iyi bir iletişime ihtiyaç duyulur.vurgulanmak istenen bir amaç varsa uzaktan değil yüz yüze karşılıklı çözülmesidir.....SAYGILARIMLA   ..........
selim ciftci

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #123 : Mayıs 26, 2009, 03:10:55 ÖS »

ne alakası var sayın alı yokkan azmı ozbek cardak dayanısma baskanı olduktan sonra edecegınız yardımlar yerını bulacaktır bence yuz yuze degıl dernek vesılesıyle daha ıyı olur en azaından kımın yardım aldıgı bellı olmaz
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Teşekkür Puanı: 178
Üye ID: 73

Kayıt tarihi Temmuz 26, 2008, 12:20:44 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #124 : Haziran 11, 2009, 02:10:02 ÖÖ »

çardak köyü kalkındırma derneği

sayın abilerim kardeşlerim dernek konusunun  üzerine düşmenizi rica ediyorum . özellikle bu yapılanmanın oluşmasını isteyen  sayın abilerimiz   bu olayın üzerine düşmenizi sizden rica ediyorum

BİR PAKET SİGARA AZ İÇELİM   köyümüzün kalkınmasına  katkımız olsun . Daha güzel bir gelecek ve köyümüz için . bilinçli bir  genç nbesil yetiştirmek için, köyünde birlik beraberliğe önem veren bir toplum için  HADİ ÇARDAK GÜCÜ  güç  yeni nesilde artık GÖSTER GÜCÜNÜ

SAYIN HALKIMIZ  ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ .
« Son Düzenleme: Haziran 11, 2009, 02:16:02 ÖÖ Gönderen: Selçuk » Kayıtlı

[/center

yerlere yat dil çıkar Yorum yapabilir yada tesekur et butonunu kullanmayı unutmayın; kedi aç kalmasın dil çıkar yerlere yat
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Durumum:

« Yanıtla #125 : Haziran 13, 2009, 07:29:52 ÖS »

KÖYÜMÜZ  KÖY KONAĞI  BAHÇESİNE    büyük bir çardak yapılmalı  ve  köy konağının bahçesi bakımsızlıktan kurtulmalı .  ÇARDAK   altında  banklar ve  oturma lanları çim lanlar  çardak üzerinede   büyükçe çardak köyüne hoş geldiniz  yazısı

[/center

yerlere yat dil çıkar Yorum yapabilir yada tesekur et butonunu kullanmayı unutmayın; kedi aç kalmasın dil çıkar yerlere yat
KAFKASKARTALI

Teşekkür Puanı: 7
Üye ID: 641

Kayıt tarihi Haziran 17, 2009, 06:18:45 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #126 : Haziran 17, 2009, 06:39:11 ÖS »

köyümüzün eksikleri derken köye yapılmayan iş ve yaptırımlar olmazsa köyümüzde eksiklik meydana gelir tabi buda köyün kalkınmasınada sorun olur
kafkaskartalı

KAFKASKARTALI
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Durumum:

« Yanıtla #127 : Haziran 17, 2009, 07:54:11 ÖS »

sayın kafkas kartalı arkadaşım hızlı bir giriş yapmışınız .  öncelikle bizler birlişk beraber olursak  başkasına gerek yok  herşeyin üstesinden allhın izniyle geliriz .  Köyünü seven milliyetçi insanlar sayesinde bu köy  elbet bir gün istediği konuma ve şekle gelecektir  . öncelikle   lazım olan birlik beraberlik birbirimize  güvenimizin olması  şuan köyümüzün tek eksiği halkın birbirine olan güneni az buda   bunca zaman başımızdaki insanlardan kaynaklanmıştır . ama yeni bir nesil  genç bir nesil bu olaya dur demesi gerekiyor .

[/center

azmi özbek

Teşekkür Puanı: 10
Üye ID: 390

Kayıt tarihi Şubat 28, 2009, 10:28:55 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #128 : Aralık 15, 2009, 08:25:27 ÖS »

MRB ARKADAŞLAR BALIK BAŞTAN KOKAR DERLER
 KÖYÜMÜZ İÇİN BENCE İYİ BİR MUHTAR VE EKİBİ
 OLMASI LAZIM KONULARA DUYARLI VEGİRİŞİMCİ
 OLMASI LAZIM BİREYLER HİÇ BİR İŞ YAPAMAZ ANCAK
 EKİP OLURSA BU KONUŞTUĞUMUZ KONULAR ÇÖZÜLÜR
              VESSELAM
Sayfa: 1 ... 9 10 [11]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Niğde İli, Çiftlik İlçesi, Melendiz Çardak Köyü Resmi Web Sitesidir. Her Hakkı Saklıdır. Bu siteden alınan içeriklerin izinsiz ve kaynak belirtilmeden kullanılması yasaktır.

Firefox Türkçe İndir

Site tasarım: Demiray

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it