melendizcardak.com
Eylül 07, 2010, 01:56:40 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: www.melendizcardak.com
   Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Çardak Köyü Dayanışma Derneği  (Okunma Sayısı 2299 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Niyazia

------Üye Bilgileri Çardaklı

Teşekkür Puanı: 1
Üye ID: 674

Kayıt tarihi Eylül 08, 2009, 02:44:27 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #24 : Eylül 08, 2009, 02:55:16 ÖS »

ÖNCELİKLE MERHABALAR;
 SELÇUK BEY
BEN KENDİM KASTAMONULU'YUM , HANIMIM ÇARDAK KÖYÜNDEN.BENDE 2006 YILINDAN BU TARAFA ACİZANE  İSTANBUL'DA KASTAMONULULAR YARDIMLAŞMA DERNEĞİ GENEL BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ YAPMAKTAYIM. DÜŞÜNCELERİNİZ GÜZEL AMA SİZİN BİLDİGİM KADARI İLE İSTANBUL'DA KAYIŞDAGINDA SULTANBEYLİDE VE BİRDE KÖYDE DERNEK OLACAK BU BÖLÜNMEYE SEBEP OLMAYACAKMIDIR SİZCE. BENCE TEK ELDEN OLMASI DAHA FAYDALI VE ETKİN OLACAĞI GÖRÜŞÜNDEYİM.TEK DERNEK HER NOKTADA ÇÖZÜM ÜRETMESİ GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.DAHA YAKINDAN TANIŞMAYI ÜMİD EDERİM.
« Son Düzenleme: Eylül 08, 2009, 03:02:43 ÖS Gönderen: Niyazia » Kayıtlı
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Teşekkür Puanı: 178
Üye ID: 73

Kayıt tarihi Temmuz 26, 2008, 12:20:44 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #25 : Eylül 08, 2009, 06:09:56 ÖS »

a.selam NİYAZİ BEY
 doğrudur bir   bir derneğimiz var  istanbul sultanbeyliği 'nde  bu dernek şuana kadar köyümüze hiç bir katkıda bulunmamıştır . ben bölücülükten yana değilim tamamen birleştirmek ve kaynaştırmak için çaba göstermekteyim . bizim kurmak istediğimiz bu dernek  tamamen KALKINDIRMA YAŞATMA    derneğidir . bir yer tutalım bir kişi başında millete çay dağıtsın . bununların masrafları çıksın . millet çayı bedeva içsin . bu yerin kirasını ödeyelim . BU TÜR BİR OLAY KESİNLİKLE OLMAYACAK. sadece  banka hesabına yatırılan paraların köyümüzü kalkındırcak  yardımlaşma ve dayanışma derneği olacaktır . bu dernekle köye gelir getirecek işler ayrıca köyde eksik olan  halk yardımıyla halktan toplanan paralarla yapılan işleri  yapmak . köyümüzde okul camii . vs gibi devletin elinin az eksik kaldığı olaylarda . tamamen hayır işlerine . ayrıca derneğe gelir getirecek  faydalı işlerde kullanılacak . TEK BİR ÇATI altında kurulacak dernektir . bu  toplanma merkezi değil  KÖYÜMÜZÜ KALKINDIRMA VE BÜYÜTMEK ADına KURULAN bir  köyümüzün  derneğidir.  bu dernekten köyümüz genel anlamında  kullanılan para harici bir kuruş para başka bir şeye gitmeyecektir. 

YİNE diyorum  istanbulda ki kurulan derneğimizin bize hiç bir  faydası olmadığı gibi ORADA  yaşayan halkımızada faydası olmamıştır  . ÜZÜLEREK SÖYLEDİM .   

Bizlerde tek eksik birlik beraberlikten korkamızdır .

bende sizinle tanışmak isterim . ayrıca  üye tanıtım formuna    tanıtıcı bir  kimlik belirtmenizi rica ederim sizi daha iyi tanımak  ve kaynaşmak adına . eniştemizi tanımak isteriz . belkide yenge akrabamızdır . yada diğer arkadaşların . menmun oldum . saygılar . sunarım . ilginize çok tşk ederim ....SAYIN ÇARDAK KÖYÜ HALKI  pir paket sigara parasıda olsa  Köyümüzün kalkınmasına yardım ediniz .  CENAZE  yıkama  aracı yardım kanpanyasında  köy olarak gereken  ilgiyi gösteremedik  LÜTFEN  geriye dönün ve bakın .

ORDA BİR KÖY VAR UZAKTA O KÖY BİZİM KÖYÜMÜZDÜR GİTMESEKTE  KALMASAKTA O KÖY BİZİM KÖYÜMÜZDÜR .

EKMEĞİNİ YEDİK SUYUNU İÇTİK 

LÜTFEN  AMA LÜTFEN KÖYÜMÜZE DÖNÜN VE BAKIN ASLA UNUTMAYIN 
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR DERİZ   HADİİİİ BİRLİK OLALIM VE KUVVETLİ OLALIM  HERŞEY BİZİM ELİMİZDE

kusura bakmayın yine her zaman olduğu gibi bu tür konularla kafanızı ağrıttım . hakkınızı helal edin .

AMA  BU KÖY HEPİMİZİN   bunu hiç unutmayalım.

[/center

yerlere yat dil çıkar Yorum yapabilir yada tesekur et butonunu kullanmayı unutmayın; kedi aç kalmasın dil çıkar yerlere yat
Niyazia

Teşekkür Puanı: 1
Üye ID: 674

Kayıt tarihi Eylül 08, 2009, 02:44:27 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #26 : Eylül 15, 2009, 09:40:29 ÖÖ »

ŞELÇUK BEY MERHABA;

BEN NİĞDELİ OLMAYARAK SİZE BİR YAZI YAZDIM AMA KUSURA BAKMAYIN.BENİM DÜŞÜNCEMDE BU DERNEK İŞLERİ İLE UGRAŞTIGIM İÇİN DAHA İYİSİ OLMASI ADINA SAKIN OLA KÜSTAHLIK GİBİ ALGINLANMASI BENİ RAHATSIZ EDER. KAFA AGRITMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCE OLUŞMASIN İÇİNİZDE.BU ŞEKİLDE DÜŞÜNMEYİN HEP BERABERCE ELELE VEREREKDEN TARTIŞARAK İYİ SONUÇLARA ULAŞACAGIZ.YOKSA TARTIŞMADAN NE ANLAMI KALIR NEDE İNSANLARA VE KÖYÜMÜZE  FAYDALI OLAMAZ BU DERNEK .BENDE HER ZAMAN İNSANLARIN BİRLİK,BERABERLİK VE ELELE OLMASI DİLEĞİYLE .  HER ZAMAN DESTEK OLMAYI ÜMİD EDERİM.
SAYGILARIMLA
NİYAZİ ALTUNTAŞ
bycardaklı

Teşekkür Puanı: 13
Üye ID: 629

Kayıt tarihi Haziran 05, 2009, 01:49:36 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #27 : Kasım 01, 2009, 02:16:31 ÖS »

güzel  bir  düşünce hepinize selam www.melendizliler.com
exit12

Teşekkür Puanı: 0
Üye ID: 60

Kayıt tarihi Temmuz 07, 2008, 02:56:57 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #28 : Aralık 02, 2009, 11:49:06 ÖÖ »

SELAMÜN ALEYKÜM

geçmiş kurban bayramının tüm kardeşlerimize hayırlara vesile olması ve kesilen kurbanlarımızın kabulünü yüce mevladan dilerim.epeydir netten uzakta olduğum için konulara ve olaylara uzak kaldım.kurulması planlanan dernek hakkında yazılanları okudum.HEP DESTEK TAM DESTEK ilkesi benim için esastır.
fakat yapılan yorumlarda atıfta bulunulan sultanbeylindeki NİĞ-DER ile ilgili birşeyler söylemek isterim.
ben sultanbeyline taşındıktan sonra ilk yaptığım iş derneğe üye olmak ve zamanım param bilgim yettiğince  birşeyler üretmekti.derneğin 6 yıllık geçmişi var.geleceği olacağınada ümitlerimi yitirmek üzereyim.üç dönemdir dernek yönetiminde görev aldım isteyerek ve severek yapmaya çalıştım.''kazın ayağı dışardan göründüğü gibi değil''biz ayda vermemiz gereken fakat çoğunluğumuzun vermediği10 tl lik aidattan köyümüze yardım edemediğimiz; mesela bir hatra ormanı bile oluşturamadığımız için kendi adıma çok üzgünüm.içine girmeyince anyamayacağınız girdiğiniz zaman yalnız bırakılacağınız bir oluşumdur dernek.ancakyönetimde oldumumuzsüre içersinde özellikle EHLİMAN AYGAÇ ın başkanlık ve ben İLYAS ÇİFTÇİ nin yardımcılığını yaptığı dönemde yapılan sosyal ve kültürel etkinliklerin neler olduğunu katılan herkes çok iyi biliyor.

yukarda  söylediğim gibi bu oluşuma desteğim tamdır.her konuda yardımcı olmaya hazırım.

bir şeyide unutmadan söyleyeyim bunun içine para giriyor ''KUL HAKKI'' giriyor atılacak her adım yazılı kayıt altına alınmalı ve arşivlenmeli sonra neyime gerek belki bazıları çıkıp para yediniz der der derler... yemeseniz bile derler...işin içinde onlar olsalar bile derler.....herkese sevgi ve selamlarımla çıkalan yol ALLAH  yoludur ALLAH yardımcınız olsun.
azmi özbek

Teşekkür Puanı: 10
Üye ID: 390

Kayıt tarihi Şubat 28, 2009, 10:28:55 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #29 : Aralık 15, 2009, 07:00:03 ÖS »

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKEZİ SELAMLIYORUM
 ÇARDAK KÖYÜ BİR MARKA KÖY DIŞINDA YANİ GURBETTE
 BİR DERNEK OLABİLİR KÖYÜMÜZDE GURBETİ YAŞAMAYALIM
 KÖYÜMÜZ İÇİN YAPILACAK HER İŞİDE DESTEKLİYORUM
 BAŞLIĞIN YANLIŞ OLDUĞUNU  DÜŞÜNÜYORUM
bycardaklı

Teşekkür Puanı: 13
Üye ID: 629

Kayıt tarihi Haziran 05, 2009, 01:49:36 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #30 : Şubat 01, 2010, 09:11:11 ÖS »

daha yardımla ilgili ne kadar para toplandı
bilginiz için saolun www.melendizcardak.com 
çetin bostan

http://bostanmuhendistlik.tr.gg/
Piyade

Teşekkür Puanı: 184
Üye ID: 70

Kayıt tarihi Temmuz 24, 2008, 01:26:18 ÖS

insanları tanıdıkca hayvanları sever oldum

Site
Durumum:

« Yanıtla #31 : Mayıs 28, 2010, 06:49:50 ÖS »

gercekten köyde böyle bir şenlik yapsak cok güzel olur bakın bu sene  divarlı şenlik yapmış süper olmuş patates  şenligi yapılmışbayada güzel olmuş neden bizde yapmayalım

http://www.dailymotion.com/nigdelibostan

GIROZNİLİ

Teşekkür Puanı: 62
Üye ID: 158

Kayıt tarihi Eylül 28, 2008, 06:38:16 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #32 : Mayıs 29, 2010, 08:44:56 ÖS »

gercekten köyde böyle bir şenlik yapsak cok güzel olur bakın bu sene  divarlı şenlik yapmış süper olmuş patates  şenligi yapılmışbayada güzel olmuş neden bizde yapmayalım

http://www.dailymotion.com/nigdelibostan

AMA BİZDE PATADES O KADAR YOĞUNLUKTA DEĞİLKİNE OLSUN BİZDE PPR-C PVS METAL BORU ŞENLİĞİ YAPARIZ  sırıt

şaka şaka
köyümüze ait yahşi bir şenlik  olması gereklidir
ilerde bu tür şenlikler festivale dahi dönüşe bilir bizden sonra gelecek nesillere bir hediyemiz olur .

ÖLÜMDEN KORKANLAR GERÇEK HAYATTAN HAZ ALAMAZLAR .
çetin bostan

http://bostanmuhendistlik.tr.gg/
Piyade

Teşekkür Puanı: 184
Üye ID: 70

Kayıt tarihi Temmuz 24, 2008, 01:26:18 ÖS

insanları tanıdıkca hayvanları sever oldum

Site
Durumum:

« Yanıtla #33 : Mayıs 30, 2010, 11:51:57 ÖÖ »

AMA BİZDE PATADES O KADAR YOĞUNLUKTA DEĞİLKİNE OLSUN BİZDE PPR-C PVS METAL BORU ŞENLİĞİ YAPARIZ  sırıt

şaka şaka
köyümüze ait yahşi bir şenlik  olması gereklidir
ilerde bu tür şenlikler festivale dahi dönüşe bilir bizden sonra gelecek nesillere bir hediyemiz olur .

haklısın abi bu şenlik yapmakiçin ne tür caba gerekiyor   gercekten bu şenlik bizim köye yakışırr
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2010, 10:45:36 ÖS Gönderen: demiray » Kayıtlı

Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Niğde İli, Çiftlik İlçesi, Melendiz Çardak Köyü Resmi Web Sitesidir. Her Hakkı Saklıdır. Bu siteden alınan içeriklerin izinsiz ve kaynak belirtilmeden kullanılması yasaktır.

Firefox Türkçe İndir

Site tasarım: Demiray

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it