melendizcardak.com
Eylül 07, 2010, 01:28:17 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: www.melendizcardak.com
   Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3
  Yazdır  
Gönderen Konu: Çardak Köyü Dayanışma Derneği  (Okunma Sayısı 2298 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR
------Üye Bilgileri Çardaklı

Teşekkür Puanı: 178
Üye ID: 73

Kayıt tarihi Temmuz 26, 2008, 12:20:44 ÖÖ

Durumum:

« : Mayıs 25, 2009, 12:17:58 ÖÖ »

Sayın çardak köyü sevnleri  abilerim kardeşlerim Bir çok abimizin sitede ve köyümüzdede dile getirdiği gibi   bir dayanışma derneği kurmak  Bu derneği faliyete geçirmek için koları sıvamamız gerekiyor . az demeyip çok demeyip  bir PAKET SİGARA PARASIDA OLSA  KÖyümüzde bu derneğe  yardımlarımızı ulaştırmamız  bu derneğinde  sitemizde ve köyümüzde  toplantılarda  yapılması gereken işlerin kararlarını alacaktır . eksik olan ve yapılması acil köyümüze gereklşi şeylerin alımını ve yapımını sağlayacaktır  . bu konuda hem fikir olan abilerimiz  var  örneğin   SAYIN  : azmi Özbek , cumaali Çevril , Mustafa Ergün ,ömer Çevril , selim Çiftçi , hayri Yokkan  , Muhterem Demiray  gibi  çok  değerli abilerimiz var   şuan bu konuya destek verecek  bu abilerimiz gibi  Bu derneğin oluşumunu isteyen bir çok abilerimiz ve kardeşlerimiz var  HADİ ÇARDAK  GÜCÜ     Bir paket sigara parasına  köyümüzün eksiklerini tamamlayalım  NE dersiniz    

yorumlarınızı  açık ve samimi bir dilde bekliyor  ....  
                                             saygılarımı sunarım ........
« Son Düzenleme: Haziran 24, 2009, 08:14:43 ÖS Gönderen: demiray » Kayıtlı

[/center

yerlere yat dil çıkar Yorum yapabilir yada tesekur et butonunu kullanmayı unutmayın; kedi aç kalmasın dil çıkar yerlere yat
omer

Teşekkür Puanı: 3
Üye ID: 83

Kayıt tarihi Ağustos 03, 2008, 09:18:55 ÖÖ

omer cevril

Site
Durumum:

« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2009, 08:39:05 ÖÖ »

selam selcuk  falıyetlere baslamaya karar vermen benı menmun ettı  desdeklıyoruz senı unutma  gerekenı yaparız  harika

Teksan Engineering
Santiye sefi
Tyumen 8912 386 02 02
hayri yokkan

Teşekkür Puanı: 0
Üye ID: 574

Kayıt tarihi Mart 30, 2009, 11:50:32 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #2 : Mayıs 25, 2009, 08:05:14 ÖS »

selamun aleykum kardeslerim gonul isterdiki bu olusumun direk icerisinde olmayi sanal ortamdada olsa sizinle beraberim benim sizden ricam gecmis tercubelerinizi goz onunde tutun cunku istanbul gayisdagindaki mevcut dernek ilerliyemiyor bizim daha ayagi yere basar olmamiz gerekiyor herseyden once bizim okoye ahti mefa borcumuzvar bunu bilmek gerekiyor onun icin yonetim kurulu ve baskan gonullu kardeslerimizden ve mevcut durumunun yani isinin ona musayit olmasi gerekiyor.benim sahsi gorusum azmi ozbek kardesimizin bu ise uygun karekterde ve uygun durumda oldugudur.saygilarimla allaha emenet olun.
selim ciftci

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : Mayıs 26, 2009, 10:05:15 ÖÖ »

merhaba hayrı arkadasım azmı ozbek benım ıcınde uygun bende desteklıyorum cardak yardımlasma dernegıne baskanlıgına slogonda guzel olmus 1 PAKET SIGARA PARANI DERNEGE VER KATKIN OLSUN cok guzel dusnmus selcuk  hayrı bızde kazakıstandayız uzaktda olsakda onemı yok koyde ırtıbat kuracak cok ınsan var  1 PAKET SIGARA PARASI ıcın anlatabıldımmı acaba gulum tesekurler
h kazım

Teşekkür Puanı: 2
Üye ID: 23

Kayıt tarihi Mayıs 18, 2008, 11:22:24 ÖÖ

Site
Durumum:

« Yanıtla #4 : Mayıs 26, 2009, 10:14:24 ÖÖ »

selamün aleyküm arkadaşlar,yapmış oldugunuz kalkınma için herkese teşekkür edrim.evet öyle bir çardak gücüne ihtiyaç var,özellikle susandı mevkiinde sular çekilmesi dolayısı ile çeşmelerin kuruduğu görülmektedir,bir şekilde köyden oraya su götürülmesi gereklidir,bizim orası atalarımızdan kalan büyük bir manevi mirastır.orada hayvanların susuzluktan ölmesini hiç kimse istemez,benim fikrim odurki,susandıya su lazım,kamyadaki sigara parası yardıma bende katılır içmedigim,o zehir için yıllık ödemesini yapmaya hazırım.herkese selam ve saygı
Hacı kazım özbek

hacı kazım
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Durumum:

« Yanıtla #5 : Mayıs 26, 2009, 10:50:46 ÖÖ »

Destekleriniz için teşekür ediyor sayın abilerim . bu Köy bizim köyümüz   bu köyü birlik bereberlik içerisinde çok önemli  büyük işler yapacağımıza sonuna kadar inanıyorum  HADİ ÇARDAK GÜCÜ   az demeyin çok demeyin  BİR PAKET SİGARA PAKETİ  AZ İÇELİM   köyümüze önemli işlerde bir araya gelelim  .  BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYALIM olur du aslında yapsak olur değil YAPALIM   DESTEKLEYELİM  .  YILLARDAN BERİ HAYALLERDE YAŞAYAN KÖYÜMÜZ  BU DERNEĞİ  sağlıklı temeller üstüne kurmak için çaba gösterelim

SAYGILARIMLA  : selçuk ÖZKAMAL
« Son Düzenleme: Mayıs 26, 2009, 11:14:16 ÖÖ Gönderen: Selçuk » Kayıtlı

[/center

yerlere yat dil çıkar Yorum yapabilir yada tesekur et butonunu kullanmayı unutmayın; kedi aç kalmasın dil çıkar yerlere yat
Nisani BAŞEKİN

Teşekkür Puanı: 13
Üye ID: 157

Kayıt tarihi Eylül 27, 2008, 10:39:24 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #6 : Mayıs 27, 2009, 01:07:13 ÖS »

Selamlar, selçuk abi, bu tür oluşumlar birlik ve beraberlik için olması gereken çalışmalar, bende sonuna kadar desdekliyorum, yalnız, bu oluşum köyde olacaksa köyümüzde camimimizin faliyette olan derneği var bu derneğin kapsamı çok geniş her şey yapılabilir ve şu an başkanlığa aday olan bile yok, oluşum ist da olacaksa oradada var ama içi doldurulamıyor, niğdede yapılacaksa ve niğde merkezde olanların katılacağı bir oluşum olursa iyi olur derim, çünkü niğdede 100 haneyi geçkin hemşehrimiz oturuyor ama birlik beraberlik sağlanamamış, dolayısıyla sözleri yüksek makamlarca dinlendiğini düşünmüyorum, bizim köylülerin bulundukları yerlerde seslerinin yüksek çıkması için toplu hareket etmedikçe etkili olacağını düşünmüyorum...
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Durumum:

« Yanıtla #7 : Mayıs 27, 2009, 01:18:10 ÖS »

nisani kardeşim bu ne bir camii deneği nede muhtarlık derneği yada ne istanbul nede niğde  BU DERNEK  benim gözümde sivil toplum derneği köyümüzü seven kalkınmasını isteyenlerin derneği  sitemizde olabilir köyümüzde olabilir  bu işe önder olacak gönüllü insanların çıkması önemli olan birlik beraberlik olursa gayet iyibir icraat çıkar İSTANBUL daki mevcut derneğimiz  sadece oradaki insanlarımızı buluşturan ve birleştiren bir dernek köyümüze yapılacak yardımların konuşulduğu yada köyümüze şunu yapalım dediğimiz bir dernek değil  BİZİM AMACIMIZ  şuan köyümüz nufusuna kayıtlı olan bütün insanların birşeşeceği büyük çaplı hizmet derneği  HİZMETE BENDE VARIM DİYEN ÇARDAKLI   yorumlarınızı bekliyoruz  1 PAKET SİGARA PARASIDA OLSA köyümüze katkımız olsun eksiklerimizi giderelim     HADİ ÇARDAK GÜCÜ   birlik bereberliğe 

[/center

Nisani BAŞEKİN

Teşekkür Puanı: 13
Üye ID: 157

Kayıt tarihi Eylül 27, 2008, 10:39:24 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #8 : Mayıs 27, 2009, 01:32:29 ÖS »

Selçuk abi, olur neden olmasın yapılacak bu tür işlerin kötüsü olmaz, ama örneğin Niğde merkezde ki hemşehrilerimizin birlik olduğunu düşünsene, köyümüze niğdeden ve devlet tarafından yapılması gereken yatırımların ve hizmetlerin gelmesinde çok büyük rol oynar, çünkü, bu tür kurumlar bireysel isteklere değik kurumsal isteklere öncülük tanıdınıdığını hepimiz biliyoruz, öyle ise yatırımın kaynağında birliğin sağlanması gerekir derim...
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Durumum:

« Yanıtla #9 : Mayıs 27, 2009, 01:37:28 ÖS »

anladım dediğin olayı ama şimdi bunu varkjlı yoldan ele alırsak  ben istanbuldaki derneğe buradan bir şey yapamam  istanbuldaki insanda niğdedeki derneğe bir şey yapamaz biz ne kadar dernek desekte dernek değil bizim birlikteliğimiz  köy kalkınma  projesi  köy kalkındırma birliği  diye atlandırabiliriz  benim istediğim azerbaycan  rusya  köyümüz  istanbul ankara  antalya niğde  mersin sivas  bursa konya  demokratik kongo cumhuriyeti   tunus  almanya  romanya litnavya   ukranya kazakistan  özbekistan  gibi yerlerde köylülerimiz var ve bir çok ismini anımsayamadığımız ve sayamadığımız yerler var   büyük bir birlik çöatısı altında toplamak billeti  KÖYÜNÜ SEVİYORSAN YARDIM ET  köyün kalkınsın  AZ DEME ÇOK DEME   bir paket sigara parasıda olsa köyüne yardım et

[/center

hayri yokkan

Teşekkür Puanı: 0
Üye ID: 574

Kayıt tarihi Mart 30, 2009, 11:50:32 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #10 : Mayıs 27, 2009, 01:55:32 ÖS »

selamun aleykum nisani yenim anladinmi bence selcuk abin cokguzel aciklamis olmasigerekende bu allah razi olsun sizlerden arkadaslarinizla gorusun fikirlerinizi gecikmeden yazinki hayelle kalmayalim herseysicagiyla olur .saygilarimla genclernerdesiniz e hadi.
bilalTUNCA

Teşekkür Puanı: 10
Üye ID: 88

Kayıt tarihi Ağustos 08, 2008, 06:35:24 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #11 : Mayıs 27, 2009, 07:49:56 ÖS »

SELÇUK ABİ çok iyi düşünmüş bize bişey kalmamış bize düşende  hep destek tam destek  demek düşer. Elimziden geleni yaparız gerekirse okul harçlığımızı derneğe bağışlarız.saygılarımla...
« Son Düzenleme: Mayıs 28, 2009, 12:20:24 ÖÖ Gönderen: Selçuk » Kayıtlı
Sayfa: [1] 2 3
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Niğde İli, Çiftlik İlçesi, Melendiz Çardak Köyü Resmi Web Sitesidir. Her Hakkı Saklıdır. Bu siteden alınan içeriklerin izinsiz ve kaynak belirtilmeden kullanılması yasaktır.

Firefox Türkçe İndir

Site tasarım: Demiray

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it