melendizcardak.com
Eylül 10, 2010, 07:50:40 ÖÖ *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: www.melendizcardak.com
   Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3 4
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üyelerimizin Tanıtım Forumu  (Okunma Sayısı 4588 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR
------Üye Bilgileri Çardaklı

Teşekkür Puanı: 178
Üye ID: 73

Kayıt tarihi Temmuz 26, 2008, 12:20:44 ÖÖ

Durumum:

« : Kasım 24, 2008, 07:42:27 ÖS »

Sayın Üyelerimiz Birbirimizi Tanımak Amacında Düzenlenmiştir Bu Formumuz. Kendimizi bir kaç cümle  tanıtırsak sitemize üyelerin birbirlerini tanımasında yardımcı olacaktır.Burada birbirimizi tanımadığımız çok insanımız var. biz isterizki tanışalım hepimişz aynı köylüyüz akrabayız ama kulanıcı isimlerinden dolayı tanımakta güçlük çekiliyor.SİZ SAYIN ÜYELERİMİZDEN RİCAM BU FORUMDA KENDİNİZİ LÜTFEN TANITINIZ.:

(not) tanıtım amaçlı olmayan konu dışında  yazılan yazılar silinecektir. sadece üye tanıtım formu olarak kulanılması önemle rica olunur.
« Son Düzenleme: Mart 13, 2010, 11:28:12 ÖÖ Gönderen: demiray » Kayıtlı

[/center

yerlere yat dil çıkar Yorum yapabilir yada tesekur et butonunu kullanmayı unutmayın; kedi aç kalmasın dil çıkar yerlere yat
Selçuk

Selçuk İnternet
MODERATÖR

Teşekkür Puanı: 178
Üye ID: 73

Kayıt tarihi Temmuz 26, 2008, 12:20:44 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #1 : Kasım 24, 2008, 07:45:57 ÖS »

ben Selçuk ÖZKAMAL  baba adı Ramazan (Havaların Selçuk) Köyümüzde internet cafe işletmekteyim .yaşım 27
« Son Düzenleme: Kasım 25, 2008, 12:04:12 ÖÖ Gönderen: ^^Selçuk_İnterNet_Cafe^^ » Kayıtlı

[/center

yerlere yat dil çıkar Yorum yapabilir yada tesekur et butonunu kullanmayı unutmayın; kedi aç kalmasın dil çıkar yerlere yat
çetin bostan

http://bostanmuhendistlik.tr.gg/
Piyade

Teşekkür Puanı: 184
Üye ID: 70

Kayıt tarihi Temmuz 24, 2008, 01:26:18 ÖS

insanları tanıdıkca hayvanları sever oldum

Site
Durumum:

« Yanıtla #2 : Kasım 24, 2008, 07:59:23 ÖS »

bem çetin bostan 26 yaşşındayım babamım adı durmuş alidir namı lalenin durmuş ali derler

GIROZNİLİ

Teşekkür Puanı: 62
Üye ID: 158

Kayıt tarihi Eylül 28, 2008, 06:38:16 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #3 : Kasım 24, 2008, 08:59:20 ÖS »

ÇEÇEN İSTANIN BAŞKENTİDİR GIROZNİ ADIM HANİFİ DELİÇAR 24-09-1980-ÇARDAK DOĞUMLU BABAM ADEM DELİÇAR MESLEYİM MEKANİK ŞUAN AFGAN İSTAN KABİLDEYİM

ÖLÜMDEN KORKANLAR GERÇEK HAYATTAN HAZ ALAMAZLAR .
demiray

Administrator

Teşekkür Puanı: 152
Üye ID: 1

Kayıt tarihi Mayıs 02, 2008, 07:43:01 ÖÖ

Nasıl Biri: I love my village

Site
Durumum:

« Yanıtla #4 : Kasım 24, 2008, 10:22:10 ÖS »

Adım Muhterem, yaşım 34, babam Fikret dedem Yedibela, bize Rıza Efendinin torunları dedikleri gibi, Tekavüt Ali Ağanın torunlarıda derler. Büyük büyük dedemiz Tekavüt Ali Ağa Çanakkale gazisi Şerefli bir askerdir. Allah'ın izni ile bizde onun sulbünden gelenler olarak doğru yolda önce aklımızı kullanarak devam edeceğiz. Evliyim eşim öğretmen, 4 yaşında bir oğlum var. Polis memuruyum ve şark hizmetinde bulunuyorum. Silah belimizde düşman gerimizde. Ya o ya biz. Allah nasip ederse vatan için can vermeye 24 saat müsaitim. Ömrüm hizmet verirken sona erecekse Elhamdülillah. Hayran olduğum insan Şerefli sahabe, peygamber fedaisi, şanlı asker MUSAB BİN UMEYR'dir. Bilmeyen araştırsın. Saygıyla

İnnâ Lillâhi ve İnnâ İleyhi Râciûn

ozkantalya

Teşekkür Puanı: 43
Üye ID: 13

Kayıt tarihi Mayıs 03, 2008, 03:14:45 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #5 : Kasım 24, 2008, 10:55:42 ÖS »

Adım özkan Payhan 18 yaşındayım antalyada yaşıyorum (şimdilik) lise 4 ögrencisiyim babam H.Hüseyin Payhan  Asimçavuşun Osmanın Oğlu. Haliyle bende torunu oluyorum. 2 kız 1 erkek olmak üzre 3 kardeşiz en büyükleri benim .

özкαη ραунαηη  мѕη α∂яєѕιм  vladbleck_07_01@hotmail.com
Nisani BAŞEKİN

Teşekkür Puanı: 13
Üye ID: 157

Kayıt tarihi Eylül 27, 2008, 10:39:24 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #6 : Kasım 25, 2008, 10:17:01 ÖS »

Köyümüz orta ölçekte bir köy olduğundan çağu kimse birbirini tanıyor ama yinede bazı nedenlerden dolayı köyle bağları zayıflayanlar var ,dalayısıyla kendimizi tanıtmamız birliğimize fayda sağlayacağına inanıyorum. Benim adım, Nisani Başekin`dir. Sivasta mak. müh. bölümünde öğrenciyim.Baba tarafından, Seyit Ahmet`in oğlu Ayhan`ın torunuyum; anne tarafından, Hacı Cafer`in oğlu Ömer`in torunuyum.Küçüklüğüm köyde geçti, şu an ist. ikamet etmekteyim.
cafer doğrukan

Teşekkür Puanı: 9
Üye ID: 128

Kayıt tarihi Eylül 08, 2008, 02:39:08 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #7 : Aralık 01, 2008, 09:21:47 ÖS »

Ben cafer Doğrukan ömerin osmanın ogluyum 26 yaşındayım.yaklasık 20 yıldır köyden uzagız.bende 6 senedir Azarbaycandayım mimarlıgı bitirdim suan Azarbaycanda hem yüksek lisans yapıyorum hemde bi şirkette şantiye şefi olarak çalışıyorum.buralara yolu düşen olursa beklerim...

Sabır,Savaş,Zafer…ADIM MÜSLÜMAN
aaaby

Teşekkür Puanı: 62
Üye ID: 149

Kayıt tarihi Eylül 21, 2008, 03:08:27 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #8 : Aralık 02, 2008, 08:32:22 ÖÖ »

YUNUS ÖZBEK  bu tanışmada saçımın sakalımın şeklimin pek önemi olmadığını düşünüyorum zaten köyün genelinde tanınırım AKTİF MEKANİK İn kurucu üyelerinden biriyim.ŞU an yavru vatan Kıbrıs tayım Mimarlık bölümünde okumaktayım.

Muhterem abi kendini tanıtırken Tahavvütlerden bahsetmişsin benim dedeme Tahavvütün Ali diyorlar bi bağlantısı varmı aceba.

salim_baysil

Teşekkür Puanı: 6
Üye ID: 35

Kayıt tarihi Haziran 04, 2008, 10:34:56 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #9 : Aralık 03, 2008, 06:48:41 ÖS »

Salim BAYSİL niğde/çiftlik/çardak doğumluyum. Babamın adı yusuf, dedemin adı bünyamin. üç erkek kardeşiz, en küçük benim. 5. sınıfa kadar çardak ilköğretim okulunda eğitim aldım. Daha sonra niğde'ye taışındık. Şimdi NİĞDE endüstri meslek lisesi 9. sınıf öğrencisiyim. amacım makina bölümünü bitirip daha sonrasında, Ünüversite sınavlarına girerek, makina mühendisti olmak.(inşallah allah nasip ederse). hayallerimin peşinden koşan birisiyim.
Her zaman isteklerimin olmasını isterim ve onun üzerine yoğunlaşırım.
                                                                                                                                          Salim BAYSİL
halilibrahim

Teşekkür Puanı: 6
Üye ID: 22

Kayıt tarihi Mayıs 17, 2008, 10:38:03 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #10 : Aralık 04, 2008, 05:29:06 ÖS »

Ben Halil ibrahim AKBAŞ nüfus kaydım  bu şekilde köyde herkes halil olarak bilir.1964 Doğumluyum  MUstafa akbaş ın en büyük oğluyum. Şuan Ankarada  Polis memuru olarak görev yapmaktayım.15 yaş üzeri köyle irtibatını kesmeyen herkesin beni tanıdıgını sanıyorum. Çünkü iyi bir NİĞDE özellikle  Çardak köyü milyetçisiyim. 21  yıllık memuruyet hayatımda şark ta veya garpta da olsam senelik izinlerimi düzenli yazları köyde geçiririm. Köyle irtibatı az olan veya olmayan gençler için yazıyorum orta yaş ve yaşlı olanlar beni tanır.Köyümüz gençliğinin birer cevher olduğunu daha güzel şeylerin yapacaklarını umut  ediyorum ve görüyorum. Benim zamanımda  lise mezunları parmakla sayılacak kadar dı.Bu siteyi kuran vesile olan emeği geçen herkese tekrar teşekkür eder başarılarının devamını  bekler.herkese selam ve sagılarımı sunarım.Genç kardeşlerime  bi abi olarak boş çekişmelerden vaz geçmelerini orta yaş grubu saydığımız  Tüm köylülerimizinde site ye girmelerini istiyorum.
İrtibat:0505 295 49 85
D_Tunca

MODERATÖR

Teşekkür Puanı: 119
Üye ID: 98

Kayıt tarihi Ağustos 18, 2008, 12:41:50 ÖS

Site
Durumum:

« Yanıtla #11 : Aralık 26, 2008, 07:01:02 ÖS »

30 ekim 1987 cuma günü doğmuşum( annem öyle diyor). Rahmetli dedelerim Kuddusi Tunca ve Ahmet Özbek'tir. 14 temmuz 1997de Babamın(Halit Tunca) işi sebebiyle Muğlanın Bodrum ilçesinin Akyarlar köyüne taşındık. 5. sınıfa Zeyyat Mandalinci İlköğretim okulunda devam ettim. Daha sonra Bodrum Lise'sini bitirdim. Ve şimdi Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinde öğrenim görüyorum. Bu satırlarımı da üniversitemizin labaratuvarından yazıyorum. Kah İstanbul'da, kah İzmit'te kah Niğde'de  kah Bodrumdayım.

Sanırım baya iyi tanıttım.
« Son Düzenleme: Aralık 26, 2008, 07:06:06 ÖS Gönderen: D_Tunca » Kayıtlı

''İnsan ne kadar küçükse; dünya da o kadar büyüktür.''
                                                                                 (Duran Tunca)
Sayfa: [1] 2 3 4
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Niğde İli, Çiftlik İlçesi, Melendiz Çardak Köyü Resmi Web Sitesidir. Her Hakkı Saklıdır. Bu siteden alınan içeriklerin izinsiz ve kaynak belirtilmeden kullanılması yasaktır.

Firefox Türkçe İndir

Site tasarım: Demiray

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it