melendizcardak.com
Eylül 07, 2010, 01:50:29 ÖS *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: www.melendizcardak.com
   Ana Sayfa   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 2 3 [4]
  Yazdır  
Gönderen Konu: OKULUMUZ HAKKINDA HERŞEY  (Okunma Sayısı 1934 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muallimmehmet

------Üye Bilgileri Çardaklı

Teşekkür Puanı: 8
Üye ID: 203

Kayıt tarihi Ekim 24, 2008, 06:06:30 ÖS

Durumum:

« Yanıtla #36 : Temmuz 23, 2009, 06:07:52 ÖS »

D Tunca arkadaşım düşüncelerine hak veriyorum.Toplantı güzel fikir.Okulumuzun salonu var projeksiyon cihazımız da salonda mevcut.Yalnız kapasitemiz çok az.Ama fikrini kesinlikle dikkate alacağım.Öncelikli olarak 6-7-8. sınıfları velisi ile birlikte bu toplantılara iştirak etmeyi deneyeceğiz.Zaten biz okulda gerekli çalışmaları yapıyoruz öğrenci üzerinde ama işte evde bu işin anlatılması çok daha etkili olacağına inanıyorum.Çünkü çocukların  babalarının ne zor şartlar altında çalıştıkları değil alınan hediyeler eşyalar ve para ilgisini çekiyor.Çocuğa kesinlikle hediye alınmasın demiyorum yanlış anlaşılmasın.Çocuğa aile ne zor şartlarda o hediyeyi o kıyafetleri açıkçası o parayı kazandığı anlatılmalı...

Ben okulda uyguladığım bir taktiği size anlatayım.Çocuklara doğum tarihlerini sorarım.Doğum gününde babasının yanında olup olmadığını sorarım.Sonra da çocuklara kendimi örnek veririm.ayda bir kez hafta sonları ailemin yanına gidebildiğimi anlatırım.Evli öğretmenlerimizi örnek veririm.Peki senin baban niye gelemiyor çünkü zor şartlar altında para kazanıyor gibisinden örneklerle okumanın önemini anlatmaya çalışıyorum.

Meslek tanıtımı konusunda da okulumuzda maalesef ki en büyük ihtiyacımız olmasına rağmen bir Rehber Öğretmenimiz yok.Ama ben gerekli araştırmalar yaparak bu konuda slaytlar afiş ve broşürler elde etmeye çalışırım.Köyümüzünü okumuşları ve okuyanları memur olanları da lütfen köye gelince 11-16 yaş arasındaki çocuklara durumlarını gayet iyi bi şeykilde anlatsınlar ki kendilerini model olarak kullanabilelim.Çocuklar çevrelerindeki örneklerden çok etkilenirler.
D_Tunca

MODERATÖR

Teşekkür Puanı: 119
Üye ID: 98

Kayıt tarihi Ağustos 18, 2008, 12:41:50 ÖS

Site
Durumum:

« Yanıtla #37 : Ağustos 03, 2009, 01:42:38 ÖÖ »

İlginiz için teşekkür ederim hocam, umarım çalışmalarımız zamanla gerçeğe yansır.

''İnsan ne kadar küçükse; dünya da o kadar büyüktür.''
                                                                                 (Duran Tunca)
azmi özbek

Teşekkür Puanı: 10
Üye ID: 390

Kayıt tarihi Şubat 28, 2009, 10:28:55 ÖÖ

Durumum:

« Yanıtla #38 : Aralık 15, 2009, 08:03:30 ÖS »

MRB BİRAZ KONULARA FRANSIZ KALDIM 8 AY ÖNCEKİ
KONULAR AYNEN DEVAM EDİYOR OKUL HAKKIDA DİYECEK ÇOK ŞEY VAR AMA BENCE LOJMAN SORUNU ÇÖZÜLMEDEN KONUŞMAMAK LAZIM
 BURADADA MUHTARA ÇOK İŞ DÜŞTÜĞÜ KANAATİNDEYİM
Sayfa: 1 2 3 [4]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!

Niğde İli, Çiftlik İlçesi, Melendiz Çardak Köyü Resmi Web Sitesidir. Her Hakkı Saklıdır. Bu siteden alınan içeriklerin izinsiz ve kaynak belirtilmeden kullanılması yasaktır.

Firefox Türkçe İndir

Site tasarım: Demiray

MKPortal C1.2.2 ©2003-2008 mkportal.it